TERMENI SI CONDITII


NOTA INTRODUCTIVA

Accesarea si folosirea acestui site, implica acceptarea de catre dumneavoastra a termenilor si conditiilor de mai jos. Pentru utilizarea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a tuturor termenilor si conditiilor. Site-ul www.belmakosmetik.ro este operat de PFA RUDOLF SZASZ, CIF X5530702F, cu sediul in CJose de Arroyo 19, Puerto de la Cruz , Tenerife ,Spania ,Cod 38400 . Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta. Administratorul site-ului www.belmakosmetik.ro isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare "Utilizatori". Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment.

SECURITATEA DATELOR PERSONALE

Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, informatiile furnizate de dumneavoastra vor fi folosite de www.belmakosmetik.ro exclusiv in scopul declarat al site-ului. Astfel, datele din formularul de comanda vor fi folosite numai pentru a va trimite confirmarea comenzilor, promotii, buletinele informative periodice (doar in masura in care sunteti de acord sa primiti acest gen de informatii) facturare si pentru livrarea comenzilor etc. Nu sunteti obligat sa furnizati datele personale, insa refuzul face imposibila prelucrarea comenzii si derularea livrarii produselor. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre echipa www.belmakosmetik.ro. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. De asemenea, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale si sa solicitati stergerea datelor din baza noastra de date. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa catre www.belmakosmetik.ro cu o cerere scrisa pe adresa de email din pagina de contact. www.belmakosmetik.ro se obliga sa nu faca publice sau sa nu vanda bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale clientilor sai. In cazul in care se va pune problema utilizarii datelor dumneavoastra in scopul realizarii unor campanii, vi se va cere acordul explicit. www.belmakosmetik.ro nu trimite mesaje nesolicitate clientilor sai. Orice mesaj periodic trimis contine datele noastre de identificare, precum si o procedura valida de renuntare la subscriere.

COMENZI

Nu exista comanda minima impusa. Toate preturile afisate pe site sunt in RON si contin TVA. Preturile afisate nu contin taxele de transport. Aceste taxe vor fi trecute separat pe factura fiscala. Factura fiscala se emite conform legislatiei in vigoare din Romania si se trimite impreuna cu produsele comandate la adresa de livrare. Comenzile facute in zilele lucratoare, pana la ora 16, ora Romaniei, se expediaza in cel mult o zi lucratoare. Conform legilor in vigoare, comanda facuta pe acest website se considera un contract intre utilizator si www.belmakosmetik.ro si trebuie executata de catre ambele parti. Aceasta inseamna ca www.belmakosmetik.ro se obliga sa livreze produsele si serviciile comandate, iar utilizatorul se obliga sa plateasca contravaloarea comenzii. Ne rezervam dreptul de a modifica preturile afisate pe website atunci cand consideram ca acest lucru este necesar. www.belmakosmetik.ro foloseste serviciile altor companii, de exemplu pentru transport, plata, etc. Responsabilitatea pentru aceste servicii revine integral firmelor prestatoare de servicii. Este responsabilitatea utilizatorului ca inainte de folosirea acestor servicii sa cunoasca si sa accepte conditiile si termenii serviciilor.

POLITICA DE RETUR

Utilizatorul are dreptul de a returna produsul/produsele comandate in termen de 14 zile calendaristice de la recepționarea acestora, in conformitate cu prevederile Ordonanței de Urgenta 34/2014 privind dreptul consumatorilor in cadrul contractelor incheiate la distanța. Data receptionarii produselor este data preluarii acestora de la reprezentantul firmei de curierat. Aceasta data poate fi verificata si demonstrata prin documentele de livrare inmanate de curier. In termenul precizat mai sus, Utilizatorul poate denunta unilateral contractul fara a invoca un motiv, conform Ordonanței de Urgenta 34/2014 cu privire la regimul juridic al contractelor la distanta, numai in scris, si poate returna produsul numai daca acesta este in conditii perfecte (inclusiv ambalajul) pentru a putea fi revandut ca produs nou. Utilizatorul trebuie sa informeze departamentul de Relatii clienti in legatura cu intentia de a inapoia produsul in scris pe adresa de email din pagina de contact, in cererea de retur nu uitati sa mentionati numarul comenzii. Nu se iau in considerare cererile de retur telefonice sau sosite pe pe alte cai. Puteti opta pentru returnarea contravalorii produselor sau achizitionarea altor produse din magazinul nostru. www.belmakosmetik.ro va returna contravaloarea produsului/produselor repective in contul indicat de utilizator pe adresa de email, intr-un termen maxim de 30 de zile lucratoare de la primirea produsului returnat. Costurile de transport pentru returul produsului/produselor vor fi suportate de catre Utilizator. Returnarea integrala a contravalorii achitate se va face numai in cazul în care produsele sunt in stare perfecta iar ambalajul acestora este complet si nu prezinta deteriorari. Deteriorarea produsului cauzata de Utilizator sau de folosirea necorespunzatoare a produsului va fi suportata de Utilizator. Daca produsul a fost utilizat de catre Utilizator si nu mai poate fi returnat in stare perfecta, www.belmakosmetik.ro nu va putea returna contravaloarea acestuia. Orice litigii aparute intre Utilizatorii Magazinului online şi www.belmakosmetik.ro vor fi soluționate pe cale amiabila. In cazul in care acest lucru nu este posibil, soluționarea va reveni instantelor de judecata competente.

INREGISTRAREA CA MEMBRU

Pentru crearea contului de client sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra, in functie de specificatiile din formularele aferente si sunteti de acord sa furnizati aceste informatii corect si complet. In cazul in care consideram ca obligatia aceasta nu este respectata, ne rezervam dreptul sa va blocam accesul la serviciile noastre fara o notificare prealabila, pe perioada determinata sau nedeterminata. Autentificarea ca membru pe acest site, implica alegerea unui nume de utilizator si a unei parole. Pastrarea in siguranta a parolei de acces reprezinta responsabilitatea dumneavoastra, consecintele oricarei activitati desfasurat prin folosirea parolei revenindu-va integral. Sunteti de acord sa ne instiintati imediat despre orice pierdere a parolei sau despre eventuale semne de activitate neautorizata sub numele dumneavoastra de utilizator.

LIMITARE DE RESPONSABILITATE

Ca urmare a legislatiei in vigoare, magazinul nu are nici o responsabilitate in ceea ce priveste:
- intarzierile la livrare datorate furnizorului, curierului sau din alte motive.
- deteriorarile, distrugerile, pierderile survenite pe timpul transportului pana la destinatar, care cad in sarcina transportatorului.
- informatiile eronate furnizate de cumparator. Acesta are posibilitatea corectarii oricand a datelor personale din contul creat pe site.
- neplacerile create de intreruperea accesului in magazin datorate furnizorului de servicii internet (ISP).
- continutul sau natura site-urilor prin link-urile carora un client ajunge in magazin.

Ne rezervam dreptul de a refuza o comanda in orice moment al procedurii de comanda din mai multe motive, printre care:
- produsul comandat nu este pe stoc
- identificarea unei erori in informatiile despre produs, inclusiv pretul sau o oferta promotionala.
Daca intervin probleme la o comanda va vom contacta prin email sau telefonic.

GARANTIA PRODUSELOR

Produsele comercializate de www.belmakosmetik.ro nu sunt contrafacute. www.belmakosmetik.ro garanteaza integritatea produselor comandate de pe site pe timpul transportului, pana in momentul livrarii.

PLATA SI LIVRAREA PRODUSELOR

Acest magazin online este destinat exclusiv livrarii de produse catre clienti persoane juridice, persoane fizice autorizate, intreprinderi individuale sau intreprinderi familiale, numai la adrese de pe teritoriul Romaniei. In momentul livararii, o persoana cu varsta de minim 18 ani, reprezentand persoana juridica, va semna pentru toate produsele expediate. Orice comanda va fi livrata in limita stocului disponibil, cu conditia ca aceasta sa fi fost confirmata de catre www.belmakosmetik.ro. Termenul de livrare a produselor - prin curieri proprii cel tarziu a doua zi, din momentul receptionarii comenzii, in 24-48 ore, prin reteaua de distributie DPD – Curier Rapid. Stabilirea curierului cu care se expediaza fiecare comanda se face de catre www.belmakosmetik.ro. In ziua de duminica nu se fac livrari. In anumite cazuri, in functie de disponibilitatea produselor, timpul de livrare se poate prelungi cu acordul clientului. Pentru comenzile ce depasesc 250 Lei, transportul este GRATUIT in tara. Iin cazul in care valoarea comenzii este mai mica de 250 Lei, se va percepe o taxa de expediere de 17 Lei. De asemenea, puteti ridica produsele de la sediul nostru, dupa ce ati primit confirmarea din partea www.belmakosmetik.ro. Daca preferati o alta firma de curierat, va rugam sa ne comunicati atunci cand lansati comanda! Produsele va vor fi livrate cu conditia ca acestea sa fie achitate in avans (virament bancar/ card), costul transportului fiind in sarcina dumneavoastra. Plata produselor comandate prin www.belmakosmetik.rose poate face astfel: in numerar la livrare, prin ordin de plata/transfer bancar in avans sau plata cu cardul online. Plata prin ordin de plata se face in baza facturii proforme, emisa la finalizarea unei comenzi. Produsele se vor expedia numai dupa ce se face dovada platii catre www.belmakosmetik.ro. Daca optati pentru plata online cu cardul bancar, procesarea datelor de pe cardul dumneavoastra se face prin intermediul www.mobilpay.ro , iar www.belmakosmetik.ro nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul pe care il detineti.

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

www.belmakosmetik.ro se angajeaza sa respecte cu strictete confidentialitatea datelor clientilor si se angajeaza sa nu transmita datele personale ale clientilor catre terti. Datele solicitate pe acest site sunt cele legate de procesul de facturare si livrare, respectiv: numele, prenumele, numarul de telefon, domiciliul, adresa de email, denumire societate si codul unic de inregistrare. Prin completarea si trimiterea formularului de comanda de pe site, sunteti de acord ca numele si datele dvs. personale sa intre in baza de date a www.belmakosmetik.ro.

NEWSLETTER

Abonarea la newsletter esta gratuita si implica acordul tuturor specificatiilor din aceasta sectiune. Pentru dezabonare este suficient sa ne trimiteti un mesaj in acest sens. Mesajul trebuie sa vina de pe adresa de mail pentru care doriti dezabonarea. Suntem 100% anti-spam! Nu inchiriem, vindem sau instrainam sub nici o forma datele abonatilor nostri unor terte parti, cu exceptia cazurilor prevazute expres de lege

RECLAMATII

Reclamatiile privind calitatea produselor sau serviciilor noastre se pot face catre:
-www.belmakosmetik.ro folosind adresa de email publicata in pagina de contact.
-Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor, la unul din comisariatele teritoriale sau online la http://www.anpc.gov.ro/anpc/index.php?option=com_content&view=section&layout=blog&id=8&Itemid=54.

DISPONIBILITATEA SERVICIULUI

Administratorul www.belmakosmetik.ro isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului www.belmakosmetik.ro in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui site fara vreo notificare prealabila individuala sau generala.


Actualizat Februarie 2020